1
Komen

Harini Hari Meluahkan Perasaan

Siapa suka i , cakap cepat :face27: Siapa benci i jujur okay :face32: Siapa sayang i , comment sini :face35: hehe title kelakar :face45: Harini marlisya demam lah :face41: Tadi pergi clinic dengan mama. Doctor kata takda apa2. Just kurang tidur but bila masa i kurang tidur. I cakap dekat doctor tidur okay je. Terlebih lagi tu :face18: Then he said maybe tidur tak nyenyak. I pun tak faham :face36:

Budakbudak memang tak faham :face24:

Ouh , malam tadi i mimpi i mati okayy :face31: Tergelincir jatuh dalam sungai besar. Takut okayy. Tadi search dekat google maksud mimpi tu and maybe ni maksud dia " Kadang2 mimpi itu bererti gambaran kehidupan. Mimpi melihat diri sendiri meninggal bukan bererti kita akan dengan cepat meninggal. Secara tak sedar, mimpi berusaha berkomunikasi atau menyampaikan pesan kepada kita dari peristiwa yang terjadi di alam bawah sedar kita. Mungkin mimpi itu menggambarkan bahawa kita telah memasuki sebuah tahap dimana kita berhadapan dengan pandangan yang lebih luas tentang kehidupan" :face71: okayy chill. Tapi mimpi tu sedih.

Harini , Semalam , Semalam Semalam Lagi semuanya hari yang sedih

Bad day. I miss you honey :) Sorry for all my mistake. If what were happened yesterday will happen again , maybe we're not meant to be. Yeah i really love you but started last night you make me felt afraid. Afraid to be loved. Afraid to loving someone. I wanna know what love is. I want to show me. :face21: I baca balik semua wall post kita yang duludulu daripada kita start kenal and till now. Dah 7 months. Baru i sedar heee :face68: It's so sweet. I wish i can turn back the time. Just be like before. No fight , No cry , No heartbreak. The way i'm treating you , bukan macam sekarang. Humble je kan ? Yeah awak semakin mendekati diri saya sekarang. I am not the one yang selalu huha huha, happy. I'm a sad girl. I know. Ramai cakap macam tu bila dah lama kenal i. I bet you'll say that too :face45: I'm not fun. Full of emo . i'm trying to be like someone else. But i can't. I'm sorry. When you call me i just kept my mouth shut. It's just so boring kan ?

Jup , banyak lagi nak sambung :)

Darling , I know you sayang i . Cehh :face43: Sorry bila texting I always macam apa ntah. You call i tak cakap, you text i reply mcm ish, mesti you rasa nak jerit je :face36: Always buat you geram. You know , when you reply text I just k pun i senyum :face23: You make me happy. Bila you honest dengan i , i buat hal. Bila you tak honest lagi lah i buat hal. Dengan kawan you pun I nak jealous. Ntah apa2 ntah marlisya ni. Tahu nak marah je I ni. Tahu nak nangis je. Always down je. Tak kuat lansung. Ntah kena tiup angin pun senang2 je jatuh :face48: I'm so sorry b. I know banyak salah i dekat you. I sayang you sangat. :face41: Lepasni I promise tak marahmarah dah. I promise tak buat you macam2 lagi. I promise tak nangis *tu tak berapa promise sangat hehe :face57: Just do what you want , what you like. If you rasa mcm tak patut bagitahu i jangan bagitahu. Just keep it as secret. I will change like before. Like mcm mana kita baru couple dulu. No more emo :face36: Promise.

Nak dekat 1 hour okayy I type benda ni. Sampai menggigil2 demam punya pasal :face29: I miss you. Cepat lah balik




Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

1 budakk comel komen :):






(

close

push