3
Komen

'Contest Senyuman Menawan Hati'


okayy , hari ni I nak join contest by ctnurshuhada. Contest ni my friend yang suggest HAHA takda kerja harini so join contest ni :) Korang nak tahu yang lebih lagi bukak bolg budak comel ni.


Bawah ni syarat contest :)


Kayy , i nak letak gambar ni. Menawan okayy HAHA *perasan

Nak tag dekat :





Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

3 budakk comel komen :):

Ihsan Arifin said...

sekali sekala perasan ape salhnye kah kah kah

Cik Dorayaki said...

tengs tag me dear ! :)

Anonymous said...

Hai awak, boleh tak awak ajar saya mcm mane nak letakkan lagu dari youtube macam blog awak ni? Suke la blog awak, cantik dan menarik content nye. Terimas :) Followed. Tolong hantarkan ke email saye kalau tak kisah letsugogo@hotmail.com






(

close

push