3
Komen

Rindu Arwah Nenek

ouch .. :face72: Haritu mama kata raya tahun ni balik Pahang .. :face70: Then tibatiba tak jadi .. :face21: Sumpah sedih .. :face65: Lama dah tak balik sana :face27: Nak dekat berapa tahun dah :face37: sedihnya .. :face25: Dengar lagu CAHAYA AIDILFITRI ni lagi bertambah2 pulak sedihnya .. :face13: Nak meleleh dah air mata :face29: dulu raya best gila .. Semua cousin apa semua balik kan .. Start nenek meninggal and my grandpa kahwin lain , dah lain dah jadi nya :face31: nenek tiri i pun dulu time nak kahwin ye2 je itu ini last2 macam hampeh . Ambik kao .. Nasib aku tak kutuk habis :face7: i still respect you sebagai nenek i even perangai ntah apa2 .. Dah tua pun mengarod2 .. Mengalahkan mama tiri saya :face25: mama faezah lagi baik drpd you .. 100 kali ganda lagi okay :face28: Dia ngat mcm zmn dulu ke apa agaknya .. mak tiri ke nenek tiri ke semua jahat2 .. Mcm bawang putih bawang merah :face10: Zaman dah maju .. Nenek je yang tak maju2 tahu ! :face16:

RUMAH KAT KAMPUNG DAH TAKDA ORANG DUDUK. SEDIHNYA. SAYA NAK BALIK KAMPUNG.

okayy .. Sambung balik cerita .. hehehe :face57: lama dah tak pergi kubur arwah nenek .. Rindunya .. Ya Allah , kuatkan hati dan tabahkan lah hambamu ini Ya Allah .. :face5: haish .. Rindu Jengka 23 , rindu makcik2 dekat sana , Rindu Kawan2 Dekat sana , Rindu main mercun , meriam , dengan meriam buluh dekat sana .. :face9: Thunderclap , mercun roket , mercun papan , mercun bola , mercun telur .. HAHA .. saya ganas okay .. grrr :face7: ingat lagi tyme baling mercun bola dekat musang .. HAHA .. habis mati dia .. siapa suruh kerja makan anak ayam orang je :face34: lagi baling mercun dekat monyet .. :face26: ahhh .. rindunya :face16: nasib lah macam ni .. nak buat mcm mana :face27: eh eh dah tukar lagu raya lah blog saya .. sukanya .. hahaha :face12:

AL-FATIHAH KEPADA ARWAH NENEK SAYA , ROHANI BINTI UMAR. SEMOGA ROHNYA DITEMPATKAN DI KALANGAN ORANGORANG YANG BERIMAN .. AMIN




Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

3 budakk comel komen :):

♛I'm Eqa♛ said...

alololooo~ cdeynya dia . tape2 kita kn ada . bole jdi nene Hots awk . hee ~
new entry ! cmmnt !! hee :P

amira marlisya said...

@♛I'm Eqa♛ hahaha .. apa lah ;p

Mr Swat said...

kekeke...... nenek tiri den dok jahat pon.... :P,,,,

selamat hari raya ..... jom lik raya:)






(

close

push