4
Komen

For The Ending Of My First Begin

okayy .. :face73: Today nak update sad story :face65: huu .. lamalama couple saya tgk awak mcm boring dgn saya :face48: how come ? :face63: tex pun kdg2 menyedihkan .. huu :face37: saya taknak nangis sebab saya tao saya kuat :face24: but semakin saya tahan semakin sedih rasa dia :face29: kdg2 mlm2 saya menangis sorang2 :face32: awak tak pernah tao sebab saya taknak bgtao awak , saya taknak awak risao :face20: ouchh .. I just loving you too much .. :face41: but maybe sometimes apa yg i buat tu mcm tak menunjukkan yang i syg you sangat :face14: dalam hati Allah je tao mcm mana besar nya syg i dekat you :face26: yg paling penting , i mmg suka buat you kan .. Tinggal you sorang2 :face25: tak bermaksod pun nak buat mcm tu .. Sangat bersyukur dapat you dalam hidup i :face9: about damai , o'ooo :face13: i tengok dia macam suka you sangat :face36: sometimes bila fikir balik sedih kot sebab i mcm rampas dia drpd you even korang just bff je .. Ya Allah , kuatkan semngat saya :face21: Kalao betol dia mmg jodoh aku , maka kao dekatkanlah tapi jika bukan dia jodoh aku , jaohkan lah dia drpd aku :face59: apa2 pun , you tetap dlm hati i smpai bila2 :face5: i doakan yang baik2 je untuk you .. smpai i dahtakda lagi kat dunia ni .. cehh :face54: Insyaallah , takda apa2 :face50: ouh yuh :face42: bwh ni ada something .. Ayat dia best :face69: i adapt daripada facebook Eka Zulkifli Full



Betul kata orang , Jangan terlalu sayangkan seseorang tu dan jangan terlalu percayakan mereka sebab dalam kepercayaan kita tu , tentu ada dusta dari mereka dan mungkin juga kasih sayang mereka untuk kita taklah setebal kasih sayang dari kita .. MUNGKIN ??




Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

4 budakk comel komen :):

teddyhannastory said...

sbb 2 org ckp jgn mudah kite sygkan org,sbb 2 akan mudah mnyakitkan diri sndiri..syg dgn cinta laen marlisya,syg mudah utk di dapati,tp cinta ssah..but sy doakan trbaik utk awk,awk akn dpt org yg ssuai utk awk....:)))

saufi raziq said...

hey saya sayang gila dengan awak la... tak bosan pon.. saya happy awak ada dengan saya.. ape2 just bgtau dgn saya.. jgn nanges sbb saya.. tak suka awk nanges.. muahh.. dlm gile woe sayang saya kat awk tu.. he3.. saya doakan yg terbaek utk hbgn kita nie.. cinta saya milik awk.. cehh ayat movie mane saya copy nie.. ha3..

amira marlisya said...

@teddyhannastoryhee thanks for the advice .. insyaallah :)

amira marlisya said...

@saufi raziqehh awak ;D hehehe .. okayy .. sayang awak jugak .. sayang sangat :) ntah movie mana entah kan ;p






(

close

push