2
Komen

Chill out , what you yellin' for

wah .. nak yelling jugak :face53: bulan puasa ni memang kena byk bersabar betol :face63: mana tak nya .. ada kakak tapi pemalas .. HAHA :face73: Kata next year nak kahwin , satu benda pun tak buat :face63: tak sedia nak kahwin lagi tu :face48: pinggan kalao bulan2 puasa ni takyah ckp lah kan , byk benarrrrrrr :face32: semua taknak basoh pinggan sendiri .. Saya , AMIRA MARLISYA yang kena cucikan :face27: penat kot baru balik class apa semua then kena buat semua benda .. dah lah baju pun orang basuh , rumah orang kemas , pinggan orang yang tlg kemaskan apa semua , masak pun kdg2 org buat :face50: cakap je lah saya orang gaji kat rumah ni .. HAHA :face60: kalao tolong basuhkan baju and pinggan2 mama and adik2 tak kisah pun .. Ni orang yg dh besar pjg , pun nak suruh org buat :face30: letih mcm ni .. smlm smpai sakit2 kepala semua benda org kena buat sorg :face22: kalao kak long balik lega sikit , ada org tlg .. dia duduk bangi .. tapi kalao dia tak balikk .. emmmmm :face37: LOL
SAYA PENAT .. SAYA LETIH ..
SAYA FED UP .. SAYA BOSAN ..
ehh , tiba2 ada picture kucing .. :face26: hehehehe .. This is my lovely kitten .. :face35: Comel nama dia .. :face18: miaowwwwwwww :face5: my friend tyme susah senang sedih happy :face8: habis kena peluk dgn i hari2 .. rasa nak picit je :face9: ada lagi satu adik dia , loki nama dia .. :face52: malas nak upload dekat sini :face2: sebab dah upload dekat fb .. hehe :face40: SAYA SAYANG KUCING SAYA .. auwww .. SAUFI RAZIQ jugak :h:


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

2 budakk comel komen :):

♛I'm Eqa♛ said...

MAR hottyy . hehe ~

amira marlisya said...

@♛I'm Eqa♛lol awak , takyah nak hot sangaat .. HAHA






(

close

push