3
Komen

The new one :)

First of all , hari ni baru nak rasmi blog baru amira marlisya .. :100: Yeay ! :n: haha .. mulamula rasa nak menangis jugak sebab nanti kena buat semua balik .. :face60: Tapi bila yang baru dah siap rasa semangat sikit .. hahaha :face50: lega :face56: My Friend masok blog ni pun ckp oh myyy ==' so sweet lah marlisya ! wah .. kembang dah i :face55: ohooo .. masok hari ni dah 3 days Encik Nasrul Asjad kita tak layan i :face41: syygg , i miss you much lah .. haish .. how dare you .. :face63: syg serius i ckp i'm learning to let you go now .. You buat i takda perasaan dah .. ckp je lah saja buat mcm tu kan ? :face22: lantak lahhh .. study lagi penting kan guys ? :face57: i bukan desperate mana pun nak kat you mcm girl lain .. wtv .. haha :face66: meowwwwww emoticon08 saya budak baik .. :face68:

okayy .. bilik kat atas ni cute cgt .. haha .. teddy teddy :88: perkara paling menakotkan hari ni , goreng ikan .. hahhaa .. meletop lah :face30: ceit .. haha .. tak byk nak cerita harini .. btw , take a look at my blog lah .. suka tak ?? :face45: terimaaaa kasihhhhhhh :face54:


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

3 budakk comel komen :):

Asyrafeqa said...

nice one la babe .. good job ! (:

amira marlisya said...
This comment has been removed by the author.
amira marlisya said...

thanks :)






(

close

push