1
Komen

Always Gonna Be There ;(

One word je nak ckp .. You tak kisah pasal i .. How could you .. :face41: Why You Tinggal i mcm tu je ? :face32: For the Past 5 days , i tahan je semua .. yeah really miss you much but you mcm tak kisah .. Mcm takda apa2 happen .. :face21: How Dare You .. You buat i menangis pagi ptg siang and mlm tao tak .. You je tak sedar semua tu .. Tak pernah nak appreciate i .. I'm really dissapointed :face29: Still ingat your promise dulu .. When i'm all alone , you promise nak jaga i lah apa lah .. Semua benda tu indah kan ? But now , haish .. I taktao nak ckp apa .. :face60: I tunggu you .. Harihari tunggu .. Smpai on9 selalu , mlm pun tak tidor tapi you tak muncul2 .. :face47: I tak kuat dahh ..

Tadi suddenly kwn you IM i .. Dia kaat you dah ada hp .. Haritu hp you rosak takpalah , i tak kisah .. But now dah ada you tak bgtao i lansung .. :face37: Kenapa mcm ni .. I didn't get it .. If you tak suka i just be honest .. Hati orang kita tak blh paksa kan ? :face74: You lah orang yg i selalu ingat time bgn and org selalu i rindu time nak tidor .. I love you much .. Really miss you .. I miss your text , i miss your voice .. :face41: okayy .. Biarlah kalao smpai setahun pun .. I tunngu you .. always :face21:


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

1 budakk comel komen :):






(

close

push