0
Komen

Aku Cinta Kao Dan Dia

Ramai jugak yang tertanya-tanya kenapa saya suka awak .. Peduli orang kata .. Yang rasa suka duka semua tu kita bukan dorangg .. Betol Takk sygg ? Tapi saya tao .. Saya curang =,='

AWAK TAHU KENAPA SAYA SUKA AWAK ?

Awak tak tahu atau sengaja tak mahu ambil tahu .. Saya tak pernah salahkan awak kerana saya tahu awak seorang yang baik .. Awak tak pernah buat saya marah malah awak sentiasa buat saya senang .. Saya je kadang-kadang susah mahu menerima apabila awak dengan orang lain .. Mungkin saya tamak .. Saya nak awak dengan saya sorang je dalam hidup awak .. Walaupun saya tahu saya salah ..

Kalao saya sedih , awak pasti dapat hidu .. Tak tahu dari mana awak tahu tapi apa yang pasti
awak lap air mata saya .. Di kala saya susah , awak pasti hulur tangan untuk bantu saya .. Salahkah saya suka pada awak ??

Tatkala saya sakit , awak sentiasa menemani saya .. Saya tak mahu makan ubat .. Awak kata macamana nak kawen kalo saya tak sihat .. Girang hati saya bila awak kata macam tu .. Adakah saya bermimpi ketika itu .. Tatkala saya tertawa awak marah .. Awak cakap kata2 awak tadi serius bukan main2 .. Saya pun akur makan juga ubat itu ..

Sehingga hari ini , awak tak putus2 beri saya semangat untuk hidup .. Walaupun awak die punya dan saya orang tu punya tapi awak masih boleh senyum dan beri kata2 semangat kepada saya .. Saya tahu awak sayang saya dan saya pun sayang awak tapi benda tu tak boleh mengubah apa2 .. Awak pun pasti tahu kenapa .. Saya selalu marah awak bila awak dengan dia ..

Hari ini , saya sudah tidak bermaya lagi , saya rasa tidak mampu lagi menampung kesakitan ini .. Saya akur dan saya redha .. Cuma saya mahu awak tahu saya amat menyintai awak sepenuh hati saya .. Saya yakin awak pun begitu cuma kita tidak ditakdirkan untuk bersama .. Harap awak sabar dan tabah menjalani kehidupan .. saya doakan supaya awak bahagia dengan dia dan awak jangan risau , saya ikhlas untuk lepaskan awak kerana saya tahu ada hikmahNYA .. DIA penentu segalaNYA .. Selamat tinggal awak ..


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

0 budakk comel komen :):


(

close

push