1
Komen

mane satu syygg ?? =,='






erkk .. sekejap wwm sekejap klcc .. nape takk alamanda teros ?? haha =,=' kalao g klcc , i takde duet lahh .. haha .. nakk beli buku lagi :( kinokuniya kat klcc 2 bkn exercise book pun :( story books byk lahh syg :( hmmm .. nangesh lahh .. haha .. mane satu ? i pening .. dahh berdenyut2 dahh nieyh kepale .. haha *suspen lebyh* i love you syygg .. tp kalao mcm susah cgt nakk jmpe laen kli je lahh jmpe lagi .. i tgk bnde ni

 mcm membebankan you je .. nakk carikk elmo i lagi .. i nakk elmo syygg :(


lonely .. huwaa .. keje satu pun takk siap lagi .. tp boleh lagi dok online2 menatang nieyh .. rilex je .. hahaha ;p i miss my syg .. his voice .. auww ~~ so sweeeeeeeeettttttttttttt :) syg i nakk you .. haha .. ape ntah ngarod2 ;p mmm ... sabtu ni mcm takk jdik je .. i takot .. takod takk dpt manje2 dgn you :( haha .. gatal ! ;p wtv it is , kne jdik jugakk .. nakk tuntut elmo i .. tue yg pnting .. ELMO ! ELMO ! ELMO ! ..

wwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~~~~~~~~~ :)



Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

1 budakk comel komen :):

Asyrafeqa said...

hhahaha.. ajak je g KLCC.. tgok wayag n mam sudh .. lg pon dekat je kn .. huhu~ btw, amboi,, x siap hw nk on9 ea? haha






(

close

push