1
Komen

Semalam Hari Apa ?

kayy title mcm keling . Rasa lama gila kot dah tak update blog . Gila malas okay :face48: Takda masaaaaaaaa *menipu (malas sebenarnya) :face27: Ouch . kayy sampai sini dah stuck takda cerita , teeeeetttttttttttttttttttttttttttttttt :face62:

Bermula Di Sini

Haritu saja send picture for DZMS Modelling Agency . My Friend suggest okay . Then entah macam mana hari apa ntah tengahtengah malam dia hantar test suruh i pergi casting monday or tuesday . I mesti lah excited . Oh my gosh oh my gosh :face18: Call my friend tak angkat2 last dia kata dia pun dapat . So set time apa smua monday pergi. Semalam pergi masa casting tu sumpah nervous gila . Dah lah dia ukur breast bagai HAHA yang ukur my breast tu lelaki pulak tu . Nasib dia ada kata sorry sebabbb tuuuuttttttt :face16:

My Friends semua perempuan yang ukur. Sampai i lelaki yang ukur :face53:

During the casting time , masa photoshoot . Kakak tu tanya kenapa i nervous sangat . Badan keras haha ambik kau :face23: yuhh of course lah nervous . Sampai posing yang i practice semua hilang ke mana . Dia pulak mengajar i posing one by one hahaha kayy kita keras grrrrr :face25: Wtv it is , later my picture dorang dah publish i share dekat blog okayy :face28: Ni gambar semalam masa tunggu someone hehehe

kita yang kanan tu okay >.<

This is my friends , Eqa and keyla

Jup nak menyemak ! B, kita rindu awak . Mana awak >.<






Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

1 budakk comel komen :):

twinscraftlife said...

안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com






(

close

push