1
Komen

Kalau Lah Awak SedarMalam tadi lepas awak call saya, saya tak tidur :face30: Saya rindu awak sangat :face37: Nak text tapi kredit takda :face58: tahan je lah rasa rindu ni :face33: Lepas awak letak saya menangis :face29: Saya try cakap dengan teddy bear awak tapi dia tak jawab :face48: Lagi saya menangis :face36: Nak dengar suara awak , nak awak cakapcakap dengan saya selalu, nak cakap sampai saya tertidur :face16:

Tapi saya tahu saya boring. Selalu diam je. Asyik awak yang kena cakap, letih kan ?? :face13:

Soooooooooooooooo , saya dah buat keputusan :face65: cehh ! :face69: Saya taknak angkat call awak lagi :face70: Kalao angkat pun if betul2 rindu je, tu pun sekejap je :face36: Lepastu saya nak suruh awak letak. Kalao awak taknak letak , saya yang letak :face58:

Lagipun saya taknak membazir duit awak ! Baik awak guna untuk benda yang lagi berfaedah :face1:

Kalao awak sedar , sekarang malam saya dah takk off hp dah if tidur :face27: bila2 pun awak boleh call even saya tak angkat. HAHA text ke. Saya taknak awak pergi dekat orang lain when you need someone to talk with :face41: Setiap malam saya tidur awal and bgn pukul 12 or 1 just nak dengan awak selalu :face59: Saya sayang awak sangat :face19: Sekarang pun awak banyak masalah. So saya faham kalao awak tak layan saya :face21: Saya taknak kehadiran saya just buat awak lagi kusut and tension. I do care about you :face25: You know what , when i know that girl lain yang pujuk awak apa semua time awak tension , saya sedih sangat :face29: Saya menyesal tak selalu ada dengan awak , saya menyesal tak teman awak bila awak need someone , saya sedih bila awak cakap yang when awak cerita kat dia , dia usap2 tangan awak and awak selalu teman dia. :face60: Tapi saya diam sebab saya taknak menambahkan lagi pening dekat kepala awak tu :face29:

Kan bagus kalao saya yang teman awak , saya yang selalu dengan awak , saya yang awak cari tak kira lah time susah or senang , saya yang awak ingat setiap hari. I just wanna say , i really love you Saufi Raziq. There's no one else. Trust me :face47: Kalau lah awak sedar .........


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

1 budakk comel komen :):

nurradizan said...

insyaallah satu hari nanti dia akan sedar. sabar okey. chill;)


(

close

push