2
Komen

It's Okayy .. Saya Kuat ..

yeay ! saya suka menangis :face41: seriously sedih sangat :face37: kenapa baca benda tu .. LOL :face48: kalao tak baca kan best :face22: entah kenapa tergerak hati nak baca :face61: awak , awak , if awak mmg suka dia takpalah :face29: i know she's the best for you aite ? sorry ambik you drpd dia :face32: haish i taktao pun before this .. if i tak ckp i suka you dulu mesti this thing wouldn't happen kan :face10: takpa .. i'm used to it :face33: saya sayang awak lah tapi entah .. :face36: saya rasa mcm saya ambik bf org :face53: ya allah .. kuatkan saya .. marlisya boleh :face13: just pray for the strength to stand today :face29: awak , saya tak faham .. :face47: okayy takpa .. LOL :face63: i just hope you are the one i share my life with but i guess it's totally wrong ? okayy .. amira marlisya muda lagi .. belajar dulu :face74: I don't know why they call it heartbreak cause i think every other part of my body is broken too .. :15: hate it bila saya selalu kena mengalah :face13: takpalah .. maybe tu yang terbaik untuk saya .. Insyaallah .. :face47:




Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

2 budakk comel komen :):

amira said...

Chill lah..
u still young please
don curse u self b'cos
one boy u are beautiful..:)

dulu i pun macam u jugak..
my ex so stupida ada gf lain and u okie lagi i siap kena
pukul :) but if u selalu doakan
kebahagiaan orang tak mustahil

u boleh bahagia :)
just chill and smile k..

amira marlisya said...

@amirahaha .. yeah chill .. auww .. no i'm not beautiful .. :D ouh okayy .. kena pukol ? sumpah scary .. thanks btw :)






(

close

push