1
Komen

Yes .. It hurts

huu . Title nak sedih2 je kan budak ni :face4: LOL .. dah berapa hari clash .. Gila lonely :face48: shoooooo sad .. If nak sleep je mesti rindu that person :face29: but nak buat mcm mana kan .. mmg i bukan jodoh dia kot :face41: disebabkan benda tu buat i jadik parah , HAHA :face50: abg angkat i je lah yg lyn 24 hours :face45: Relationship kat Fb pun saja2 je buat dgn dia .. Adik syg abg :face51: ouh yuh , mlm tadi tgk transfomers lagi .. :face60: Gila best .. hee .. auww auww rindu 2 robots yg blue in colour tu .. kecik :face56: comellllllllllll :face71: today kak long dah balik GMI .. auww sunyi lah .. :face27: err err .. Ada suka sorang gy ni kat fb but ntah lah .. Takot nak bgtao dia
:face32: Dia pun mcm asyik2 takot nak couple je .. Lagipun mee semua pun tak prnah lagi .. Sah2 lah nanti kena reject .. ngahaa :face33: dush dush .. AWAK , SAYA SUKA AWAK ! :face67:


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

1 budakk comel komen :):

Cik Wani said...

hye,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)






(

close

push