8
Komen

Adakah Saya ..........................


Adakah saya anak yang derhaka bila melawan ckp mama sebab bukan salah saya ? :face29: Adakah saya berdosa bila lari when mama marah saya ? :face41: Adakah saya salah bila menangis sebab tak pasal2 kena tuduh ? :face21: Haish .. semalam tak pasal2 kena marah dgn mama .. :face48: Punca dia sebab adik i lah .. ntah apa menangis2 .. orang dah pujuk melalak lagi .. and my mom mmg ada prob dgn stepfather i .. If apa kterang buat je smua mcm slh doe .. pastu tiba2 mama turun , ngamok2 asal tak jga adik lah apa lah .. :face73:then ckp mcm i ni penyebab dorg gadoh .. mcm apa ntah .. tiba2 nak slhkan org .. I dah menangis , melalak2 , perang mulut terus lari keluar lepak rumah ain .. naseb dia ada .. hehe .. :face17: and naseb duet byk .. HAHA .. :face7: Sumpah sedih .. mama tak pnh2 mcm tu .. tiba2 je .. Ya allah , naseb ada ramai lagi org yg i syg care pasal i .. Then my boyfie pun asyik buat lawak je smlm .. :face50:Thanks syg .. I syg you sangat .. :face35: nazuruh pun asyik tanya okay ke tak .. syg korang semua .. :face9:

then lepak rumah ain betolkan laptop dia sebab kena virus fb hi , how are you tu .. HAHA :face63: sumpa susah nak buat dia :face72: lepak lepak lepak pastu takda kerja dia ajak pergi jj au2 .. okayy .. rasa hilang sikit dah sedih kat hati ni .. hehe .. pastu pergi lah ntah apa ngarod2 kat sana .. smpai pkol 7 bru blik .. hntr aen blik dulu :face5: ni gmbr merepek kiterang dkat jj .. HAHA

haha .. time nak jejak kaki kat rumah still rasa marah lagi .. but kuatkan semangat jugak .. last2 masuk rumah slm mam and abah lepastu terus duduk atas .. Secara jujurnya , smpai harini still terasa marah and sedih tu .. still ada .. kalao teringat sikit je pun mesti nak nangis .. tapi nak buat mcm mana .. redha je lahh .. mintak jaohkan benda tu .. hmmmmmm :face26:


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

8 budakk comel komen :):

Norraidah Abdul Rashid said...

xpe la kalo sys x slh.. mama sys pun mesti phm... btw, x elok la kalo melawan mak bapak. BTW, sy suka baca story sys... share2 la apa2 lg if sudi... =)

♛I'm Eqa♛ said...

entry terbaek wok .. haha ~ bt manusia yg last skali tu muka mcm minta pangg ~ HAAA~

amira marlisya said...

@Norraidah Abdul Rashid hehe mmg tak elok tapi dia terkeluar sendiri sebab sakit hati sgt2 ;p okayy .. i will

amira marlisya said...

@♛I'm Eqa♛ haha .. takyah nak terbaik sgt :p manusia tu comel kan ? HAHA

Azuree said...

sabar yaa :DD

♛I'm Eqa♛ said...

comelss22 :DD hehe ~

amira marlisya said...

@Azuree sentiasa bersabar ;D

amira marlisya said...

@♛I'm Eqa♛memang comel .. hehe






(

close

push