3
Komen

Saya Lagi Pening .. HAHA

hari ni byk benda nak tulis .. :u: haha .. comel tak blog bru i :s: :face5: hahaha .. transform gilagila kan :s: haish .. sumpah dah mcm budakbudak blog i .. Umor dah tua dah .. haha :face62: deyh .. Today orang tu tak lyn i .. Serius sedih .. Dah lah tgh demam .. haish syygg , i really miss you b :face67: mmuuaahhhh .. emoticon06 Okayy .. Cerita Hari Ni .. Tadi Pagi pergi klinik .. buat check up apa semua .. Doctor ckp takda apa2 .. Just sebab terlampao panas kot .. That's why demam .. Pastu flu pulak .. Tu yg naek gila panas dia .. Then tiba2 doctor bagi injection .. Sebab dia ? My body terlalu panas .. Oh God:x::face74: Betapa Takutnya :130: Then gagahkan diri jugakk .. Inject je lahh .. Mama pulak ajak mkn luar .. Orang dah lah tak larat , kena inject .. Lalok dah mcm org isap dadah dah :q: Buat taktao dgn muka serabai , pergi carrefour mkn dgn restaurant Jamboli nama dia .. Time nak ambik order , org tu tanay .. Dik nak mkn apa .. I jwb apa2 je lah .. Itgh pening ni .. Apa tu apa cik ? saya lagi pening .. :face22: i reply apa2 je lah .. then mama kata , takyah nak mengarut .. err ? :face32: mama pergi order nasik goreng ayam :8: tak suka tapi bila dpt :face61: bao dia sedap .. ahhaha .. mkn je lah .. Pastu mkn2 balik .. Dah blik sleep smpai pkol 6 .. pff .. Serius lega kepala otak i emoticon29 hahaha .. Tyme on9 pulakk , si Saufi Raziq ni pergi cerita pasal crik tempat mak nyah .. Euww ~ Geli lah you .. hahaha :face7: asal dgn i je nak mengarod .. dgn org laen taknak mengarod pulak ? haha .. Uncle gila .. Wtv it is , rasa happy cgt coz demam dah lega .. phewww ~ :131: NASRUL ASJAD , where are you .. Always tinggal i kan ? :face21:


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

3 budakk comel komen :):

fatin izzati said...

kak ngah .. Fatin sayang kak ngah :)

**::CIKNUURUL::** said...

siannye die,pening2 lalat,.hehe,.rest la yang,.kang mncul la ur hubby tu,.sabar ye,.

thanks snggah blog CN yg dh berabuk tu,.huhu

amira marlisya said...

haha .. yeah :) dtg ? huu .. tak dtg2 pun ;( okayy sabar :D berhabuk ? haha .. tak pun .. comel ada lah :)






(

close

push