0
Komen

Showdown 2011

okayy .. hari ni cerita pasal showdown 2011 .. haha .. ye lahh .. i agak ketinggalan sikit sebab baru nakk follow show tu semalam .. bukan apa , hari tu tgk iklan dia mcm budakk2 tak matang je yg tgk .. HAHA .. then smlm saje je bukak show tu .. taktao pulak best .. rasa mcm nakk screaming pun ada =,=' dorang buat kat i-city kan ? nanti nakk pergi lahh .. HAHA .. amibik kao .. dah jdik fanatic fans pulakk i =,='
Group yg palingg i suka semalam .. Elecoldxhot .. ECX kan ? haha .. maen taram je ni .. kalao salah jgn mrh ;p serious dorang dance sharp .. comel .. hahaha ;p dah mcm tgk cerita slam dunk musical ;p serious best .. rasa mcm nak pergi huggy dorang .. HAHA . damn ! ape aku merepek ni =,='
okayy .. the next grup yg buat i suke sangattttttttt .. Bounce Stepperz .. BOS ek ? hahaha .. dahh mcm budakk tak matang i layan showdown ni =,=' wtv it is .. dorang pun best jugakk .. yg pkai cap merah tu comel cgt .. hey b ! nak number .. hahahaha .. i love youuuuuu ;p
but yg paling penting , orang yang i paling suka dlm show ni is hafiz .. pengacara dia .. ahhaha .. he's handsome , quiet hot and bi dia .. ouchh ! i'm in love baby .. ahaa .. hafizzzzzzz !!!! raya nak dtg rumah .. ehee ;p conclusion dia , best lah jugak show ni even i pun jdik BUDAK TAK MATANG tgk show ni .. I repeat again , BUDAK TAK MATANG .. haha .. kiddinggggggg

Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

0 budakk comel komen :):






(

close

push