0
Komen

I'm Freeeeeeeeeeee :D

gosh ! Lega sangat .. paper dah habes .. i'm enjoyingggggggg .. yeah .. HAHA .. takda lah enjoy mana pun .. nak tunggu result nanti mcm mana .. kalao okay alhamdullilah .. kalao result kantoi habes lah .. hahaha ;p okayy .. cuti2 ni taktao plan apa nak buat .. haish .. yg tao nak pergo Gold coast , kak zuraidah punya kakak kawen , alya syg nak kawen jugak .. lagi ? tgk wayang harihari boleh ? hehe .. Nak tgk Cerita Karak - Laluan Puaka , mcm gempak je tgh behind the scene dia . haish
btw , zulaikha dgn family dia pergi umrah hari ni .. Lagi 2 weeks baru balik , seronok kan dgr orang dapat pergi umrah ? yg i ni bila lah nak smpai seru .. haish .. ouhh .. i dahh clash dgn bf i .. sebab dia , dia ada gurl laen .. haha .. wtf man .. yes salah i sebab tak care .. but every night and day i call dia tao :( ntah care mcm mane lagi yg dia nak .. hope dia happy dgn org laen .. i pun dah give up sebenarnya .. so , lantak you lah .. everything yg you buat i taktao the best for you kan ? eh eh , dah lah .. nak happy2 je cuticuti ni .. taknak fkir yg laen .. haha .. happy holidayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D


Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

0 budakk comel komen :):






(

close

push