2
Komen

Hong Kong Hotel ! haha

haha .. todayy ade funny storyy .. all written by aliff haykal .. haha .. how could you 1 tipu i .. haha .. The story start tgh ary td .. about 1.3o mcm tu .. dye col i .. tp i malas nakk pick up call .. so biar je .. then ptg tue col i balikk .. tibe2 ckp dye nakk g hong kong lahh , ade some work to do at there lahh ape lahh .. i'm a bit shocked but mcm okayy je lahh .. dahh dye kte nakk flight dahh .. call pun mcm nakk hurry up je .. yg i sempat lagi nanges2 .. bongokk kunk .. haha .. tibe2 mlm td about 1o pm dye col .. terkejot kot cbb mcm tibe2 n kate kat hong kong lahh ape lahh .. blerr i tnye kat ne , ckp kat dlm bilik .. haha .. pastu mcm dahh suspicious somethingg when dye kte esokk blikk malaysia kite jumpe lagi ok .. i dahh hurh ? crazy ?? haha ..
ceitttttt .. *gambar nakk lucah je* .. hahaha ;p okayy .. sambung cerite .. i pun tnye dye , u kat mane sbenarnyee , last2 dye jwb i dkt hong kong hotel .. haha .. sebgal betol ammat ni .. i dahh mrh2 dahh but at the same tyme gelak2 mcm org gilerr cbb bnde tue kelakar .. serious dye ckp selamber je kat hong kong hotel .. haha .. ape lhh  nieyh .. haish .. penat je keluarkan aer mate ntokk you .. jahat ! ;p haha .. he's the one and onlyy my x bf yg blh buat i happy dri dulu cmpai skrg.. (poyonye ayat) hehe ..wtv it is , you are so mean .. find ! nnt you dtg rumah antar penguin i , i cepuk2 pale you .. ahha (keje kutep bear je marlisya nieyh) huu .. so sweett .. i just miss your laugh .. totallllllyyyyyyyyyy !!! urhhhh ..

THANKS FOR THE HONG KONG HOTEL JOKES  XD



Eh Belum Habis Lagi .. Like Kejap

2 budakk comel komen :):

Amri Abd Rani said...

pening2 jap sy bc citer ni...hihi

jgn marah deh, nti tua mcm Pakwi...huhu

amira marlisya said...

hahaha .. okayy ;p






(

close

push